World-Class English

Spelenderwijs Engels voor basisschoolleerlingen.

Kinderen die al op jonge leeftijd kennismaken met het Engels (naast de woorden die zij oppikken via televisie, games en hun mobiele telefoon) leggen een goede basis voor hun vervolgopleiding.

Studiecentrum Baarn biedt daarom nu Engelse lessen aan voor leerlingen van de basisschool.

Wat? Spelenderwijs kennismaken met de Engelse taal.

Uw kind wordt tien weken lang wekelijks een uur ondergedompeld in een Engelstalige wereld. Ongedwongen en spelenderwijs ontwikkelt uw zoon of dochter gevoel voor de taal en bouwt hij of zij ongemerkt een woordenschat op in het Engels. Ook krijgt het kind zelfvertrouwen om in het Engels te spreken. De nadruk in de cursus ligt op spelvormen, creativiteit en interactie.
De lessen worden gegeven door een gediplomeerde lerares Engels.

Voor wie? Leerlingen van de basisschool, groep 7 en 8; min. 4 en max. 12 kinderen.
Zit uw kind in groep 6 en wil het ook deelnemen? Neem dan even contact met ons op.

Hoe vaak? 10 lessen van een uur, vrijdagmiddag/-avond (m.u.v. de schoolvakanties), gespecificeerd rooster na inschrijving.

Start: De eerstvolgende serie lessen World-Class start op: 25 september 2015, van 17.15 – 18.15 uur.

Kosten: 10 weken: € 150,- incl. materiaal en certificaat

Inlichtingen en aanmelden:
Wilt u meer informatie of uw kind opgeven voor World-Class English? Mail ons dan op info@studiecentrumbaarn.nl of bel met 06-53819272, Arnold Brouwer, o.v.v. World-Class.

 

Voor het eindexamen is Engels inmiddels een ‘kernvak’, samen met wiskunde en Nederlands. Leerlingen van havo en vwo mogen voor deze vakken maar één vijf op hun eindlijst hebben. Deze norm voor het examen wordt inmiddels op veel scholen ook doorgetrokken naar de overgangsnormen.

 

Studiecentrum Baarn